DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:00

1 kommentar(er)


DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:51

1 kommentar(er)

Hei! 
I dag er det jo halloween, så skal ute å gå og har kledd meg ut som heks. NEIDA, skal sitte inne og kanskje se en film. Ga opp halloween for lenge siden, så har blitt som en helt vanlig dag. Ikke faeeen om jeg åpner til de som ringer på, driiiitskummelt... hehe. Noen som har sett halloween episoden til Pretty Little Liars foresten? Den er driiitbra, du kan se den på cucira.com. Sinna for at det ikke er ny episode før i januar. Er sååå lenge til og jeg som har sugen tolmodighet. 

Våknet opp i morges med hovent øye, aner ikke hvorfor det skjer med meg, samme øye som sist gang. Så helt forjævlig ut spør du meg, så ble mascarafri dag. Men dere får ha en fin halloween videre, så skal jeg kose meg her alene imens resten er på kjedelig halloween-elevkveld:P;;P:P:P Hva skal dere gjøre i kveld? 
DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:10

1 kommentar(er)

For snart to mnd siden tok jeg piercing i navelen, bruke selvfølgelig emla plaster som jeg satt på en time før slik at det ikke skulle gjøre noe vondt. Kjente bare et lite stikk også svidde det bare litt i etterkant. 
Har ikke hatt noe problemer med piercingen, ingen infeksjoner eller noe. Er vell fordi jeg bruker den beste rensesprayen fra Ragnaråkk.(Bilde nederst i innlegget). Har ikke angret et sekund på at jeg tok den, gleder meg bare til jeg kan bytte, noe som er mange mnd til. (groperioden er på 4-6mnd) Piercingen ser ikke så fin ut nå, pga at den fortsatt er i groperioden så er mye ekkelt rundt den osv. 
Tok foresten piercingen på Tipp Topp piercing og massasje i Trondheim :) De var kjempe flinke og renslige. (brukte nål til å stikke igjennom, som jeg mener er det beste) 
Betalte 450 for piercingen og er storfornøyd. Denne skal du spraye rett på piercingen minst to ganger om dagen, helst flere. Piercingen skal renses igjennom hele groperioden, IKKE ta på piercingen. Infeksjoner kan oppstå. 

Har du piercing, eller har du lyst på? 
DATO: 30.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:48

3 kommentar(er)

Hei! 
Sitter her med gobuksa, en kopp kakao og ser the big bang theory. Ettersom det er flere minusgrader ute, må jeg ha på ovnen på 26 grader for å ikke fryse.
Sier ikke at jeg hater snø, vinter osv. MEN det å gå ut i snøstorm og 10 minus er jævlig. Det er jo selvfølgelig utrolig koselig å se på når det snør og ikke minst drikke kakao med god samvittighet.  
Frem til nå har jeg gjort ALLE oppgavene i engelsk og kan nå sette meg ned å nyte resten av kvelden. 
Bloggen her er jo ikke akkuratt noen suksess, med 0 kommentarer og sikkert ingen som leser dette. Skal nok få kommentarer og flere enn 6 lesere etterhvert, håper jeg... Headeren min er bare midlertidlig til jeg får tatt header bilder, men kommer til å være der i noen uker før jeg får på plass den nye.


haha. 

Skal hoppe i dusjen nå, så skal jeg ta en tidlig kveld! herlig. 

Er det snø og kaldt hos deg? 
DATO: 30.10.2012 / KLOKKESLETT: 15:42

0 kommentar(er)

Hei! 
Stresset noe sykt i mårrest pga. at jeg greide å søle frokostblanding over hele meg rett før jeg skulle dra, så jeg måtte skifte og stresse enda mer. Rakk bussen da, men det var såvidt. Newsflash: fikk vite at det var matteprøve i dag.Er ikke sikker på om vi skulle ha vist det, hehe. Gikk jo sånn passe bra da... Æææh, elsker skole♥.Meeeeeeen, har tenkt å vise dere mine favoritter av neglelakker, leppestifter og en parfyme man får med seg overalt. Eeeelsker denne! Er min reserve parfyme når jeg ikke har råd en dyrere parfyme. Denne er fra h&m til ca. 40 kroner(?) Lukter godteri og
har ikke en sterk og for intens lukt.


Neglelakkene fra Viva La Diva kan du få kjøpt på cubus, er utrolig fine og holder bra. Elsker både den røde og blå farven. 55,-


Leppestifter fra mac, fås kjøpt på estetique. Farvene er nesten like, men please me er en mer knallere rosafarve og har 0 glans. Har du noe av dette? 
DATO: 29.10.2012 / KLOKKESLETT: 21:00

0 kommentar(er)

Nå er det ''midseason sale'' på nelly, så løp å kjøp!!!! 


 Har valgt meg ut et par kjoler som jeg syns var fine, og billige er de også! 
Har tenkt å bestille meg en av de, men aner ikke hvilke.. hjelp meg?
 
 

Elsker allesammen, men den helt til høyre er bare helt nydelig! 

trykk her for direkte link til salget.

Hvilke kjoler likte du best?
 
DATO: 29.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:30

1 kommentar(er)

Frida Amundsen - Nothing Compares To You Hører på denne hver kveld før jeg legger meg, eeeelsker den.  
DATO: 29.10.2012 / KLOKKESLETT: 18:06

0 kommentar(er)

Hei! 
Har nettopp kommet hjem, så har bare spist middag og slappet av. Dro hjem på gården til ei i klassen for å pakke ved i poser, for å tjene penger til klassetur.
Har tenkt å starte med anbefalinger, i want, outifts, hva jeg har i sminkeveska, renseprodukt o.l etterhvert :) Får se om jeg kommer med noe i morgen, må se om jeg får 
fikset designet. Prøvde i går, men ville liksom ikke lagres. LEKSEFRI i dag foresten, så blir en hel kveld med The Big Bang Theory og fiksing av design. Deilig å blogge igjen, 
har savnet det. Men vi snakkes! 


Hva vil du ha mer av på bloggen?
 
DATO: 28.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:12

0 kommentar(er)

Hei! Var godt med en kveld som dette, med jentene. Lagde taco, tv og julebrus!!! her venter man ikke til desember, skal nytes så lenge som mulig. 
Skulle egentlig se film, men ble aldri enig i hvilken. Sarahs nøkkel var en av alternativene og en haug med andre filmer jeg ikke husker navnet på. Endte da opp med å gå ut. Elsker snø, men skovalget mitt passet ikke med hvordan været var ute. ♥converse♥


haha. 
Lå over hos Kristin i natt, så har ikke rukket annet enn å spise å ordne oss. Sitter å gamer song pop og blogger sefff. 
Blir sikkert hentet snart, så må ta farvel med Trondheim i enda en uke. 

Hvordan har deres Lørdag vært?
 
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:28

0 kommentar(er)

Hei!
Nå sitter jeg å blogger hjemme hos kristin. Senere kommer flere jenter og da skal vi bare spise taco og chillen.
Etter å ha vært i byen med Mari en kjapp tur, kjappet jeg meg hjem for å spise og for så å dra hit. Var stappfult på bussen i dag. ♥bylivet ♥

Innkjøpet har jeg på meg på bildene under. 


Hvit genser fra bik bok, 149,-Ha en fin kveld videre! 

 

Design av

hits