Mitt miljøtips! (maikenb)
Forside Add meg Kontakt

Mitt miljøtips!Hei! Jeg bestemte meg for å være med i blogg.no's bloggkampanje, altså hvis man skriver ett innlegg om sitt miljøtips så er man med i trekningen av en iphone 5! 

Dere vet at så og si alle spytter tyggisen rett på gata, fordi de er for late til å finne en søppelbøtte å kaste den i. De kaster godteripapir, matrester og slike ting som hører til i søppelbøtta, IKKE på gata. Tenk hvor mye fælt vi gjør for miljøet hver dag, når vi kaster plastikk og ikke miljøvennlige ting på gata. Gatene i dag ser forferdelige ut noen plasser og vi kan selv gå i naturen å se at det ligger søppel og ølflasker der etter andre folk. Ikke er dette bare en skade for miljøet, men også for dyrene! Det jeg mener her er at mitt miljøtips er:- hvorfor ikke begynne med at vi har ''miljøpoliti'' eller hva jeg skal kalle det, som går på skift i gater og evt. ute i naturen for å passe på at det holder seg rent og søppelfritt. Jeg vet ikke om det er en lov som sier at vi ikke får kaste søppel på gatene osv, men det burde iallefall vært det. At man evt. får bot for å kaste ifra seg noe. 

Jeg vet selv at JEG og sikkert alle dere ute der har kastet ifra seg noe en gang, hver gang jeg spytter tyggisen ut på gata har jeg i bakhodet at en eller annen fugl kommer til å tro at dette er mat, spise den, og så kveles, men likevell gjør jeg det. FY. Hvis vi nordmenn blir flinkere til dette, vil både miljøet bli bedre, dyr vil ha det bedre og det vil bli mye trivligere å bevege seg ute. Kanskje vi må sette frem flere søppelbøtter i gatene? I Naturen er det som regel veldig lite søppelbøtter, men ta med deg en pose og kaste det når du kommer hjem? vanskeligere er det ikke!

Så dette var mitt miljøtips! ♥

http://www.telinetbloggen.no/ - her kan du få tips om miljøet. 

http://www.facebook.com/pages/Telinet-Energi/209788025716691  - Her vil de fortelle hvem vinneren er og når vinneren er kåret! 
 
Bli med du også, og kanskje få muligheten til å vinne en iphone 5!  

ip5tlf
 • Stikkord:

  Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  maiken brevik

  Hei! Jeg er ei jente på 15år Fra Levanger. Blogger om hverdagen, tar endel bilder som jeg kommer til å poste her på bloggen! Tar bilder med min Canon Eos 1100D. Hvis du har spørsmål, kontakt på: maikenbrevik@hotmail.no

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012

  Siste innlegg


  endelig ferdig! sleepin' Bokeh bilder ny favoritt Hospitering Sunday New in Nelly Love Spotify lista mi New jeans

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits