TRICK OR TREAT? (maikenb)
Forside Add meg Kontakt

TRICK OR TREAT?Hei! 
I dag er det jo halloween, så skal ute å gå og har kledd meg ut som heks. NEIDA, skal sitte inne og kanskje se en film. Ga opp halloween for lenge siden, så har blitt som en helt vanlig dag. Ikke faeeen om jeg åpner til de som ringer på, driiiitskummelt... hehe. Noen som har sett halloween episoden til Pretty Little Liars foresten? Den er driiitbra, du kan se den på cucira.com. Sinna for at det ikke er ny episode før i januar. Er sååå lenge til og jeg som har sugen tolmodighet. 

Våknet opp i morges med hovent øye, aner ikke hvorfor det skjer med meg, samme øye som sist gang. Så helt forjævlig ut spør du meg, så ble mascarafri dag. Men dere får ha en fin halloween videre, så skal jeg kose meg her alene imens resten er på kjedelig halloween-elevkveld:P;;P:P:P Hva skal dere gjøre i kveld? 

 • Én kommentar


  lisebrevik01.11.2012 kl.14:10

  Hehe, skjønner godt at du ikke vil åpne opp til de som ringer på, det gjør jeg ikke til oss heller selv om det ikke kommer mange her ute på landet.

  Skriv en ny kommentar

  maiken brevik

  Hei! Jeg er ei jente på 15år Fra Levanger. Blogger om hverdagen, tar endel bilder som jeg kommer til å poste her på bloggen! Tar bilder med min Canon Eos 1100D. Hvis du har spørsmål, kontakt på: maikenbrevik@hotmail.no

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012

  Siste innlegg


  endelig ferdig! sleepin' Bokeh bilder ny favoritt Hospitering Sunday New in Nelly Love Spotify lista mi New jeans

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits