Belly piercing (maikenb)
Forside Add meg Kontakt

Belly piercingFor snart to mnd siden tok jeg piercing i navelen, bruke selvfølgelig emla plaster som jeg satt på en time før slik at det ikke skulle gjøre noe vondt. Kjente bare et lite stikk også svidde det bare litt i etterkant. 
Har ikke hatt noe problemer med piercingen, ingen infeksjoner eller noe. Er vell fordi jeg bruker den beste rensesprayen fra Ragnaråkk.(Bilde nederst i innlegget). Har ikke angret et sekund på at jeg tok den, gleder meg bare til jeg kan bytte, noe som er mange mnd til. (groperioden er på 4-6mnd) Piercingen ser ikke så fin ut nå, pga at den fortsatt er i groperioden så er mye ekkelt rundt den osv. 
Tok foresten piercingen på Tipp Topp piercing og massasje i Trondheim :) De var kjempe flinke og renslige. (brukte nål til å stikke igjennom, som jeg mener er det beste) 
Betalte 450 for piercingen og er storfornøyd. Denne skal du spraye rett på piercingen minst to ganger om dagen, helst flere. Piercingen skal renses igjennom hele groperioden, IKKE ta på piercingen. Infeksjoner kan oppstå. 

Har du piercing, eller har du lyst på? 

 • Én kommentar


  lisebrevik01.11.2012 kl.14:08

  Du kledde i hvertfall piercingen utrolig godt :-) Jeg har lyst på piercing i nesa igjen, men vi får se hva det blir til.

  Skriv en ny kommentar

  maiken brevik

  Hei! Jeg er ei jente på 15år Fra Levanger. Blogger om hverdagen, tar endel bilder som jeg kommer til å poste her på bloggen! Tar bilder med min Canon Eos 1100D. Hvis du har spørsmål, kontakt på: maikenbrevik@hotmail.no

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012

  Siste innlegg


  endelig ferdig! sleepin' Bokeh bilder ny favoritt Hospitering Sunday New in Nelly Love Spotify lista mi New jeans

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits